Mađarska: Još 8 preminulih, 21 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020, 09:54

Mađarska: Još 8 preminulih, 21 novozaraženih

U Mađarskoj je u protekla 24 sata od korona virusa preminulo još osam osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva porastao na 421, dok je broj potvrđenih slučajeva porastao za 21, pa je ukupan broj zaraženih u toj zemlji 3.284, saopštila je danas vlada na zvaničnom sajtu posvećenom kovidu-19.

U saopštenju se navodi da je do sada testirano 112.165 osoba.

Oporavilo se 958 pacijenata, prenosi MTI.

U saopštenju se ističe da je sada cilj da se normalan život postepeno nastavi uz strogo poštovanje pravila i podseća da su u najpogođenijim područjima, gradu Budimpešti i županiji Pešti, na snazi i dalje puna ograničenja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lažne objave o testiranju na virus korona u Severnoj Makedoniji

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2020

U protekla 24 sata u Severnoj Makedoniji zabeležena su 22 nova slučaja Kovid-19, čime je ukupan broj obolelih porastao na 1.664, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja te zemlje...Od ukupnog broja obolelih, 1200 se oporavilo, 91 umrlo, dok je još aktivno 373 slučajeva. Najviše je obolelih, ali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.