LinkedIn gasi 960 radnih mesta

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jul.2020, 13:25

LinkedIn gasi 960 radnih mesta

LinkedIn, sa sedištem u Kaliforniji, pomaže poslodavcima da procene podobnost kandidata za neku radnu poziciju, a pojedinci koriste platformu da pronađu novi posao.

Ukidanje radnih mesta u LinkedInu obuhvatiće sektore prodaje i regrutovanja kadrova širom sveta, izveštava Rojters.

Najavljujući ovaj plan u poruci objavljenoj na veb sajtu LinkedIna, generalni direktor Rajan Roslanski je naveo da će kompanija obezbediti otpremnine u iznosu od najmanje 10 nedeljnih zarada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da će zaposlenima u SAD plaćati zdravstveno osiguranje još godinu dana, i da će otpuštene radnike zaposliti na novim radnim mestima koja se budu otvarala.

Pogođeni zaposleni, koji još nisu obavešteni o otkazu, moći će da zadrže kompanijske mobilne telefone, laptopove i nedavno kupljenu opremu koja će im pomoći da rade od kuće dok budu tražili priliku za novi posao i promenu karijere, rekao je Roslanski.

Ukoliko ne dobijete poziv za sastanak, na vas se odluka o ovim promenama direktno ne odnosi„, poručio je on zaposlenima.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.