Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2020, 09:15

Korona virus u Italiji: Kako su se vlasnici restorana snašli u krizi i šta nude mušterijama

Korona virus u Italiji: Kako su se vlasnici restorana snašli u krizi i šta nude mušterijama

Osam je sati u tradicionalnom restoranu na ulici Via de Kolteli u centru Bolonje. Mušterije stižu tačno kako bi sele za jedan od šest dostupnih stolova.
Suočen sa ponovnim buktanjem epidemije korona virusa u Italiji, ovaj bolonjski restoran počeo je da pribegava drugačijoj strategiji.
Plima i oseke tokom prvog talasa epidemije i letnje trpeze na otvorenom bile su ohrabrujući znak za mnoge italijanske restorane i barove da će se vratiti normalnom poslu.
Ali dolaskom hladnijih dana ,ovaj drugi talas primorava vlasnike ugostiteljskih objekata da pronađu nove načine da opstanu.
Korona...

Nastavak na Luftika.rs...






 I drugi pišu o ovome:
 Povezane vesti

Korona virus u Italiji: Kako su se vlasnici restorana snašli u krizi i šta nude mušterijama

Izvor: Danas, 24.Okt.2020

BBCŠirom Italije propisano je da za jednim stolom najviše može da sedi šest ljudi Osam je sati u tradicionalnom restoranu na ulici Via de Kolteli u centru Bolonje. Mušterije stižu tačno kako bi sele za jedan od šest dostupnih stolova. Suočen sa ponovnim buktanjem epidemije korona virusa u Italiji,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.