Korona u Partizanu

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 10:42

Korona u Partizanu

Novi problem za "crno-bele".

Pandemija koronavirusa i dalje traje u Srbiji, a novi slučaj potvrđen je i u košarkaškom klubu Partizan, nezvanično saznaje portal Nova.rs.

Jedan od prvotimaca požalio se prethodnih dana da se ne oseća dobro, imao je temperaturu i preporučeno mu je da se testira na Covid-19.

Test je pokazao pozitivan rezultat, pa će cela ekipa zajedno sa stručnim štabom morati na testiranje.

"Crno-beli" su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << redovne treninge, sredinom maja im se pridružio i trener Andrea Trinkijeri koji se vratio iz Italije.

Košarkaši Partizana su završili sezonu, pa su nakon toga bili gosti na fudbalskoj utakmici u Humskoj između Partizana i Crvene zvezde.

Takođe, nekoliko njih je učestvovalo na oproštajnoj utakmici trenera Dejana Milojevića.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Partizan,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.