Kina i dalje bez sporta

Izvor: RTS, 01.Apr.2020, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina i dalje bez sporta

Kineske vlasti odlučile su da do daljeg zabrane sve sportske događaje, bez obzira na to što više nema epidemije koronavirusa u toj zemlji.
Naime, kineska vlada odučila je u utorak da za sad neće biti velikih sportskih događaja u zemlji iako je virus korona stavljen pod kontrolu.

To znači da i pored najava i planova da se nastavi sredinom aprila, kinesko košarkaško >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvenstvo (CBA), koje je bilo zamišljeno kao turnir 20 ekipa u dva grada bez publike, mora još malo da sačeka.
Vlada je objavila da se "privremeno obustavljaju svi sportski događaji na kojima se očekuju gužve", te da će se ona blagovremeno prilagoditi u skladu sa situacijom u vezi sa epidemijom.
Podsetimo, celokupni kineski sport stao je 24. januara zbog koronavirusa, koji je prvi put zabeležen u Vuhanu, gradu koji se sada polako vraća normalnom životu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bez sporta u Kini do daljeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020

Kineske vlasti odlučile su da do daljeg zabrane sve sportske događaje, bez obzira na to što više nema epidemije koronavirusa u toj zemlji...Naime, kineska vlada odučila je u utorak da za sad neće biti velikih sportskih događaja u zemlji iako je virus korona stavljen pod kontrolu...To znači da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.