Kalčo gubi 800 miliona evra, a kakvo je stanje u Palakanestru?

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2020, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalčo gubi 800 miliona evra, a kakvo je stanje u Palakanestru?

Italija je najviše pogođena pandemijom Korona virusa, a to neće zaobići ni sport.

Fudbalska Serija A će zbog pandemije Korona virusa izgubiti približno 800 miliona evra, a kakva je situacija sa košarkaškom Serijom A?

Prema pisanju La Stampe, popularni "Palakanestro" će izgubiti 40 miliona evra zbog prekida sezone.

Bez podrške države, ulaznica i sponzora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaški klubovi u Seriji će se naći u ogromnom problemu, a mnogi od njih su i pre pandemije bili praktično na rubu egzistencije.

Legabasket je već počela pregovore sa igračima u vezi smanjenja plata tokom suspenzije, a konferencija klubova je zakazana za sredu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGROMAN MINUS ZBOG KORONE: Italijanska Serija A obračunala gubitke i traži ustupke od države

Izvor: Kurir, 24.Mar.2020

Italijanska Serija A je ustanovila da će 20 klubova učesnika elitnog fudbalskog takmičenja izgubiti 720 miliona evra i usvojila dokument kojim zahteva određene reforme u svetlu suspendovane takmičarske sezone zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.