JOŠ JEDNO OTKAZIVANJE: Posle 30 godina neće se voziti trka u Muđelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 17:58

JOŠ JEDNO OTKAZIVANJE: Posle 30 godina neće se voziti trka u Muđelu

Nije bilo moguće naći drugi termin.

Pandemija korona virusa dovela je do toga da posle 30 godina u Muđelu bude otkazana Velika nagrada Italije. Prvobitno je trka bila pomerena i čekalo se da bude pronađen odgovarajući termin, ali to na kraju nije bilo moguće.

Večeras (20.00) je večiti derbiPartizan želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

 - Iako je postajao zajednički napor da nađemo rešenje nemoguće je napraviti događaj koji bi ugostio navijače, takođe je bilo poteškoća u ovoj nikad viđenoj situaciji i to nam nije dozvolilo da nađemo novi datum za Veliku nagradu Italije. Hvala navijačima koji su nas podržavali i ohrabrivali ovih meseci i pozivam ih na trku 2021. godine - rekao je direktor staze Paolo Pioli.

Muđelo je poznat kao domaći teren Valentina Rosija koji ima najveći broj navijača na svakoj trci, ali veliku podršku ima i Dukati. Prošle sezone je u Muđelu trijumfovao Danilo Petrući upravo na Dukatiju, a isti tim je sezonu pre ostvario dvostruku pobedu sa Lorencom i Doviciozom.

- Teškog srca moramo da objavimo otkazivanje Muđela. Nažalost nismo mogli da nađemo rešenje sa aspekta logistike i organizacije koji su u problemu zbog pandemije i u novom kalendaru nije bilo mesta za Muđelo. Veliki je gubitak Muđelo je jedna od najdivnijih staza na svetu i ponosni smo što to nazivamo domom Velike nagrade Italije - naglasio je šef Dorne Karmelo Espeleta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, verenica fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MotoGP sezona bez Muđela

Izvor: AutoBlog, 10.Jun.2020

Kako prenosi Sport Klub, na zvaničnom sajtu MotoGP šampionata je objavljeno da ove sezone neće biti Velike nagrade Italije na kultnoj stazi u Muđelu. Zvuči neverovatno ali posle 30 godina tradicije staza u Toskani neće biti poprište Velike nagrade Italije. Taj događaj je otkazan zbog pandemije koronavirusa....

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.