Izvor: Blic, 11.Maj.2021, 14:21

FRANCUSKI NAUČNICI PRAVE UNIVERZALNU VAKCINU PROTIV KORONE! Štitiće godinama i reagovaće čak i na sojeve koji još ne postoje?! Evo kako je to moguće!

Francuski naučnici iz nekoliko kompanija rade na izumu vakcine koja će godinama štititi od virusa korona! I ne samo to, ovo univerzalno cepivo reagovalo bi na sve vrste u tom trenutku postojećih sojeva, ali i čak i na one koji će se tek pojaviti u budućnosti!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAUČNICI PRAVE UNIVERZALNU VAKCINU PROTIV KORONE! Štitiće godinama i reagovaće čak i na sojeve koji još ne postoje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021

Jedno od glavnih pitanja ove pandemije je da li će aktuelne covid 19 vakcine kojima je do sada vakcinisano milijardu ljudi širom sveta, ostati efikasne protiv mutacije, novih sojeva virusa koji se šire svetom..Francuski naučnici iz nekoliko kompanija rade na izumu vakcine koja će godinama štititi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.