Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2020, 18:47

ABA liga u opasnosti: Korona ušla u Mornar iz Bara

Nidam, Bjelica i Vranješ nisu igrali u Parizu

Grca Evroliga zbog brojnih slučajeva virusa COVID-19.A od danas je u ozbiljnoj opasnosti i najkvalitetnije regionalno takmičenje. Mornar iz Bara je zvanično saopštio da su dvojica igrača tog kluba dobili pozitivan PCR test.

Njihov identitet nije oktriven, ali su gostovanje protiv francuskog Levoloa preskočili Nidam, Vranješ i Milko Bjelica. Verovatno je neko od pomenutih igrača inficiran virusom korona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << .

„Dva naša igrača pozitivna su na testu za virus COVID 19. Jedan od njih bio je negativan na redovnom testiranju igrača rađenom uoči odlaska na utakmicu sa Crvenom zvedom u Beogradu.Na ponovljenom testiranju rađenom u Parizu 19. oktobra, u skladu sa propisima Eurokupa nakon evidentiranja prvog slučaja zaraze, njegov test bio je, međutim, pozitivan. On će zbog toga ostati u hotelskoj izolaciji u Parizu još najmanje sedam dana.Oba igrača se osećaju dobro“, stoji u saopštenju Mornara.

Barani su već zatražili odlaganje narednog meča u Jadranskoj ligi protiv Borca iz Čačka.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.