Zbog učiteljice na sud

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2009, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog učiteljice na sud

ŠABAC- Roditelji đaka koji 1. septembra polaze u drugi razred u OŠ „Jovan Cvijić“ u Zminjaku kod Šapca podneli su krivičnu prijavu protiv zamenice direktora Milanke Banovac, zbog nezakonitog otkaza učiteljici Ceci Kojić. Oni su najavili da će decu ispisati iz škole ukoliko ih ne bude učila Ceca Kojić.

Naime, roditelji tvrde da je Banovčeva nezakonito uručila rešenje o otkazu Ceci Kojić da bi na njeno mesto primila LJiljanu Andrić.

Oni tvrde da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kojićeva, koja je radila na određeno vreme, pokazala kao izuzetan pedagog i učitelj, a i deca su je zavolela. Umesto da bude primljena u stalni radni odnos, kada se za to ukazala mogućnost, dobila je otkaz da bi na njeno mesto uskočila LJiljana Andrić.

Zakazana hitna sednica

Zamenica direktora Milanka Banovac zakazala je za 31. avgust novu sednicu Školskog odbora.

- Ja sam dobio poziv, u kojem nije naveden dnevni red, jer je navodno reč o hitnom sastanku. Pozivam gospođu Banovac da prizna da je pogrešila i poništi odluku koju je nezakonito donela - kaže Milijan Božić.

A sto ne kazu da Ceca Kojic ide sa jednim Sabackim inspektorom koji je ozenjen i ima dvoje dece i da se licno nacelnik SUP-a u Sapcu pobrinuo da ovaj Milijan ide od kuce do kuce i "tera" roditelje da stanu na stranu Cece Kojic koja inace zivi u Sapcu i kojoj treba placati putne troskove a ova Ljilja zivi u okolnom selu!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.