Vojin Ražnatović izvređao Cecu i njenog dečka: Nećete verovati šta je rekao

Izvor: Tracara.com, 17.Jan.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojin Ražnatović izvređao Cecu i njenog dečka: Nećete verovati šta je rekao

(foto: Instagram/Facebook) O pevačici Svetlani Ceci Ražnatović se poslednjih par priča zbog njene nove veze sa 16 godina mlađim manekenom. Naravno, tu vezu je prokomentarisao i Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića. “Velika je verovatnoća da će Ceca preskočiti Tajland ove godine jer mora da vodi dečka u Diznilend”, piše Ražnatovićevom statusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na Fejsbuku. A dan uoči 16 godina od smrti njegovog oca, ponovo je isprozivao Cecu i njenu decu Veljka i Anastasiju. Naime, Vojin je u statusu napisao da se unapred zna kako će se pevačica i njena deca ponašati na groblju i da je to već unapred smišljen scenario. “Evo šta tačno možemo da očekujemo od ŽITORAĐE TEATRA: – Ceca će se pojaviti na groblju kao i svake godine sa celokupnim južnim cirkusom gde će pred kamerama i dalje uspešno obavljati ulogu napaćene udovice. – Anastasija će opet napisati neku dirljivu pesmu tipa “Gde je moj tata” ili “I miss you Daddy” (što je potpuno razumljivo jer je drugačije kada ti otac pukne dva šamara, a ne dečko). – Veljko će se pojaviti sa gipsom na ruci, ali ga to neće zaustaviti da ljubazno služi kolače sa drugom rukom. – Ceca ce dati izjavu nekom popularnom portalu kako će Željko uvek biti ljubav njenog života. – Pelević će se pojaviti u nadi da će ga neko slikati da bi u predstojećim izborima sakupio više od pet glasova.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Arkanov sin isprozivao Cecu i za novog dečka

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2016

Najstarijem Arkanovom sinu Ceca i njena deca zasigurno nisu najomiljeniji likovi, te se trudi da iskoristi svaku priliku da ih pošteno isproziva..Već je svima poznato da najstariji Arkanov sin ne gaji baš previše sipmatija  prema Ceci i njenoj deci...Naime, Vojin Ražnatović ih na svom Fejsbuk...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.