Izvor: iYupi.com, 16.Dec.2010, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECIN BIVŠI IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Bivši dečko Cece Ražnatović, maneken Vladimir Cvetković, doživeo je preksinoć saobraćajnu nesreću u Karađorđevoj ulici u Beogradu. Maneken je u kolima bio sa dva prijatelja koji su prošli bez povrede, dok je Vladimir povredio vrat. - Prilikom nesreće sam povredio vratni pršljen i nosim longetu. Nesreća se desila kada sam se sa prijateljima vraćao kući, ali zbog loših vremenskih uslova desnim točkom sam uleteo u otvoren šaht na putu. Udarac je bio stravičan, nafta je curila na sve strane, a šteta na kolima je ogromna - revoltirano priča Cvele, koji je najavio da će tužiti „Puteve Srbije" zbog otvorenog šahta. 

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Cvetković lakše povređen u saobraćajki!

Izvor: Svet, 16.Dec.2010

Bivši dečko Cece Ražnatović, maneken Vladimir Cvetković, doživeo je preksinoć saobraćajnu nesreću u Karađorđevoj ulici u Beogradu. Maneken je u kolima bio sa dva prijatelja koji su prošli bez povrede, dok je Vladimir povredio vrat. "Prilikom nesreće sam povredio vratni pršljen i nosim longetu....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.