Veljko ide u vojsku, a Ceca je priznala šta zaista misli o toj odluci svog sina!

Izvor: Svet, 20.Mar.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko ide u vojsku, a Ceca je priznala šta zaista misli o toj odluci svog sina!

Veljko Ražnatović nedavno je otkrio da želi da odsluži vojsku, a evo šta o tome misli njegova majka.
Naime, naša najveća zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, uvek je imala odličan odnos sa svojom decom, pa tako i sada kada su u pitanju veće odluke.
“To je njegova želja. On je mladić koji je punoletan, njemu je želja da ide u srpsku vojsku. Pričali smo o tome, rekao je “Da li se ti slažeš? >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Da li ,me podržavaš u tome?“, a ja sam rekla “Tvoj je izbor, to ništa ne može da bude loše. Može samo da bude super.” Mislim da svi muškarci treba da prođu tu obuku, malo i da stasaju tamo… Ja nemam, apsolutno, ništa protiv toga. Potpuno ga podržavam i nek’ mi je samo živ i zdrav”, rekla je pevačica.

Podsetimo, Veljko je nedavno izrazio želju da odsluži vojsku, ali kako je nedavno Ceca izjavila, mora da sačeka pauzu na fakultetu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.