U PALATU PRAVDE MOŽE FIRMIRANO, AL’ PO PROPISIMA!

Izvor: Kurir, 19.Jun.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PALATU PRAVDE MOŽE FIRMIRANO, AL’ PO PROPISIMA!

BEOGRAD - U sudu kao na modnoj pisti! Svetlana - Ceca Ražnatović izabrala je za prvi „javni nastup“ u sudu beli komplet - sako i pantalone, a Katarina Rebrača obično bira tamne tonove i elegantnu odeću i obuću.

BEOGRAD - U sudu kao na modnoj pisti!

Svetlana - Ceca Ražnatović izabrala je za prvi „javni nastup“ u sudu beli komplet - sako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i pantalone, a Katarina Rebrača obično bira tamne tonove i elegantnu odeću i obuću. Ipak, ma koliko se trudile da ne izgledaju kao zvezde među običnim smrtnicima. Moderna garderoba, uvek doterana frizura i savršena šminka uvek okupiraju pažnju prisutnih u beogradskim sudovima.

- Lepša je nego na televiziji! Vidi joj tašnu! Cipele su joj odlične - samo su neki od komentara koji se mogu čuti dok poznate dame prolaze.

Ipak, ma koliko im se divio „običan svet“, kao i svi koji ulaze u zgradu, moraju da prođu „modni žiri“, koji u ovim ustanovama čine stražari.

- Na ulazu u zgradu suda nalaze se stražari koji su ovlašćeni i da ne dozvole ulaz onima koji su neprikladno odeveni - kaže za Kurir Dušica Ristić, portparol Višeg suda u Beogradu. A da ista pravila važe za glumice, pevačice i supruge poznatih optuženika, uverila se Tamara Drašković, lepša polovina Andrije Draškovića.

- Lepa je i zgodna, ali pravila su ista za sve - kratko je komentarisao stražar koji gospođi Drašković nije dozvolio da uđe u sud u prelepoj, ali prekratkoj haljini. Uzalud je molila, njene krpice nisu bile u skladu s „kućnim redom“.

- Nekulturno je dolaziti u sudsku zgradu u neprimereno kratkim suknjama, bluzama s velikim dekolteom ili tankim bretelama, izrazito kratkim ili providnim bluzama, u kratkim pantalonama i majicama bez rukava, kao i u papučama, nanulama i sličnoj neprikladnoj obući - objašnjava Dušica Ristić.

Ana prevarila stražu

Ana Nikolić je u Prvi opštinski sud došla u neprimereno kratkom šortsu. Jedan od stražara navodno je komentarisao da se verovatno negde usput presvukla. Pevačica je izjavila da su ljudi u sudu komentarisali njen izgled, ali da nije bila polugola, već „u pantalonama“.

„Šanel“ je u modi

Zaposleni u Palati pravde primetili su da poznate dame nose garderobu različitih kreatora. Ipak, jedno im je zajedničko.

- Većina poznatih dama koje su u proteklih nekoliko meseci dolazile u sud, bilo kao okrivljene, bilo kao podrška u publici, nosile su „šanel“ tašne. Male, velike, različitih boja, važno da su ove marke - kroz osmeh priča jedna sudija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.