Tanjas Savić okupana na sceni

Izvor: Poznati.info, 20.Okt.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjas Savić okupana na sceni

Tanja Savić sinoć je imala odličnu imitiaciju Cece Ražnatović u emisiji TLZP. Iako su mogi tipovali da će odneti pobedu, to se nije desilo.

Pevačica je u prvoj emisiji nove sezone imala zadatak da se transforimiše u svetsku zvezdu Katy Perry. Tanji je ovo teško palo jer je imala veliku tremu od pevanja ne engleskom jeziku.

Ovoga puta imala je mnog više sreće jer je dobila zadatak da imitira Cecu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Ražnatović. Tanja je priželjkivala jednu ovakvu imitaciju, jer je ipak ta vrsta muzike njen fah.

Publiku je oduševila svojim izvođenjem Cecinog hita “Neodoljiv, neumoljiv“. Ona je to poslednjeg detalja skinula scene iz istoimenog spota, pa je za potrebe istih bola okupana na sceni, veštačkom kišom.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.