TRIJUMF: Ceca u restoranu slavila do zore!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIJUMF: Ceca u restoranu slavila do zore!

Svetlana Ražnatović nakon drugog uspešnog koncerta u Spensu uživala sa bliskim saradnicima i prijateljima

Moralo se nazdraviti.

Svetlana Ražnatović je s prijateljima proslavila novosadski uspeh. Najveća balkanska zvezda je dva dana zaredom napunila Spens i fanovima priredila spektakularne koncerte. Nakon što je i u subotu duže od tri sata držala više od deset hiljada Novosađana na nogama, Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je odlučila da se opusti i da trijumf obeleži u restoranu Branka Koprivice, basiste Zdravka Čolića.

- Po završetku koncerta, Ceca se sa svojim timom saradnika i prijateljima zaputila u restoran „Kućerda na lakat“. Tamo je uz živu svirku nazdravljala čitave večeri. Umor na njenom licu uopšte nije bio vidljiv. Sve vreme se osmehivala, a u jednom trenutku je, na iznenađenje svih, ponovo zapevala - govori naš sagovornik, koji je prisustvovao ovoj fešti.

Žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati, a Ceca se prijateljima poverila da joj je boravak u Novom Sadu veoma prijao, te da je u Srpskoj Atini baš uživala. Podsećanja radi, Ceca je nastupima u Spensu postavila rekord po posećenosti najveće vojvođanske dvorane.

(Z. S. R.)
Pogledaj vesti o: Twiter,   Jutjub

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CUGNULA: Stanija Dobrojević tukla po viskiju!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013

Starleta je drugarice iznenadila i s nekoliko boca šampanjca, ali i koreografijama koje je izvodila uz popularne haus hitove..Nazdravljala drugarici!..Stanija Dobrojević polako se vraća starim navikama i izlascima, pa se sve češće može sresti po prestoničkim noćnim klubovima. Tako je tokom vikenda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.