TAJNA ARKANOVIH SEFOVA: Ni Ceca ne zna šta je pod ključem!

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA ARKANOVIH SEFOVA: Ni Ceca ne zna šta je pod ključem!

Advokat Miša Petrovski objasnio je da sefovi, kao ni njihovi ključevi, nikada nisu bili na raspolaganju Svetlani Ražnatović

BEOGRAD - Sporan ostavinski postupak!

Svetlana Ceca Ražnatović, udovica ubijenog Željka Ražnatovića Arkana, ni posle skoro 14 godina od njegove smrti ne zna šta je u sefovima koje je on davne 1995. godine zakupio kod Komercijalne banke.

Svaki sef ima po >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dva ključa, jedan čuva banka, dok se drugi nalazi kod korisnika sefa.

Šta se dogodilo sa Arkanovim ključevima i kod koga se oni danas nalaze, nije poznato, ali je banka potvrdila da već 14 godina sefovi nisu otvarani.

- Apsolutno ništa ne znam o sadržini sefova. Oni su još uvek u nadležnosti suda - rekla je kratko pevačica za Kurir. Njen zastupnik, advokat Miša Petrovski objasnio je da sefovi, kao ni njihovi ključevi, nikada nisu bili na raspolaganju Svetlani Ražnatović.

Komercijalna banka je, podsetimo, u sredu Višem sudu u Beogradu, koji vodi postupak protiv Svetlane Ražnatović zbog navodnog duga od 116.063 evra prema Vojislavu Đurkoviću, dostavila izveštaj u kome se navodi da dva sporna sefa na ime Željka Ražnatovića Arkana nisu otvarana posle njegove smrti 15. januara 2000. godine.

- Banka se više puta nakon smrti obraćala ostavinskom sudu kako bi se popisali predmeti i sefovi 99 i 231 ispraznili. Do današnjeg dana niko iz suda se nije javio, niti su ključevi vraćeni banci - navodi se u dopisu. Kako izvor Kurira iz suda objašnjava, sudbina sefova do danas je nepoznata jer ostavinski postupak još uvek nije završen

(J. S.)

Arkanov prijatelj

Borislav Pelević: Prvi put čujem za to

Borislav Pelević, nekadašnji blizak Ražnatovićev saradnik, kaže da nikad nije čuo da je Arkan imao sef.- Prvi put čujem da je imao sef. Ipak, ja se nisam mešao u njegove privatne stvari. Međutim, i da postoji sef, onda bi se on našao u testamentu - naveo je Pelević. (M. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TAJNA-ARKANOVIH-SEFOVA-Ni-Ceca-ne-zna-sta-je-pod-kljucem

Izvor: medio.rs, 13.Dec.2013, 01:16

Advokat Miša Petrovski objasnio je da sefovi, kao ni njihovi ključevi, nikada nisu bili na raspolaganju Svetlani Ražnatović

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.