Svetlana Ceca Ražnatović: Veljku za punoletstvo ispunjavam sve želje

Izvor: Story, 28.Nov.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Ceca Ražnatović: Veljku za punoletstvo ispunjavam sve želje

Kada je sreća njene dece u pitanju, Ceca nikada nije štedela, pa će tako biti i na proslavi Veljkovog punoletstva.

Ceca i Veljko, foto: Facebook

Naime, Ceca je odlučila da ispuni Veljkove želje, a u organizaciji joj pomažu ćerka Anastasija i sestra Lidija.

Proslava će se održati u hotelu Hajat, a među zvanicama će se naći i sva značajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << imena sa naše estrade.

Ovako Ceca uhodi Veljka.

- Kako se šuška, Ceca je za ovu proslavu angažovala Milicu Todorović, Adreanu Čekić, Sašu Matića, Dragog Domića i Biljanu Sečivanović. Orkestar Ace Sofronijevića pratiće pevače cele večeri dok će Dejan Petrović i njegovi trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja. Verujem da će se i ostale Cecine kolege latiti mikrofona tako da će to biti baš dobra žurka - priča izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

Ceca uporedila sina sa Arkanom.

- Pozvano je oko 350 ljudi, a među njima su, kako Cecini prijatelji, tako i celo Veljkovo društvo. On ima dosta drugara i drugarica, pa verujem da će ovo biti rođendan za pamćenje. Sve će biti podređeno Veljku i svaka njegova želja biće ispunjena. Ceca je ugovorila da se služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna i jako lepo ukrašena.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.