Svetlana Ceca Ražnatović: Moja deca su vaspitavana da ne budu bahata!

Izvor: Story, 06.Nov.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Ceca Ražnatović: Moja deca su vaspitavana da ne budu bahata!

Svetlana Ceca Ražnatović prokomentarisala je veliko prisustvo Anastasije i veljka u medijima, kao i uspona i padova koje je imala u životu.

Ceca Ražnatović, foto: Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da se u životu srela i sa velikom srećom i sa velikom tugom, da je njena porodica kao i svaka druga spoznala šta znači i kada ima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kada nema.

- Ja sam imala ogromne amplitude životne i privatne. Mi smo živeli srećno i kada smo imali i kada nismo imali, a i to nam se čak dešavalo. Sve je to život jer današnji dan je dan za sebe, sutra je već nešto drugo i nikad ne znate šta nosi dan, šta nosi noć. Tako sam ih i odgajala. Drugo, i oni kao ostala deca imaju svoje bubice, to je normalno, prošli smo ih i mi, rekla je Ceca ali i otkrila da se pravi prijatelji najbolje pokažu u najtežim životnim trenucima.

A photo posted by Svetlana Ceca Ražnatović (@ceca_0fficial) on Aug 15, 2015 at 10:52am PDT

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.