Sve o mojoj vezi sa Cecom!

Izvor: Press, 25.Sep.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve o mojoj vezi sa Cecom!

U prvom delu intervjua Osmani je rekao da je počeo kao kockar, jer objašnjava da provodi noći po kazinima.
"Meni je kocka bila i ostala strast, ja uživam dok se kockam, provodim noći po kazinima. Neukusno je pričati o iznosima, ali dešava se da za noć izgubim i po 700.000 evra, ali ponekada i dobijem velike iznose. Meni je ta kocka mnogo dala, na njoj sam zaradio mnogo novca, moram nešto i da joj vratim".
Osmani kaže da je kocka ozbiljan biznis u Evropi i da se na njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dobija ili gubi.
"Uglavnom me poštuju i žele da mi ugode kako bih igrao u još veće iznose. Osim u Crnoj Gori. Tamo sam prokockao sigurno 10 miliona evra, a i dalje me gledaju popreko".
On objašnjava da u Srbiji nikada nije imao problema jer je Albanac.
"Planiram ozbiljne investicije u Srbiji, u kazina, onlajn kocku, ali i u hotelijerstvo. Srbija ima dobrog potencijala da postane kockarska meka, ali bi trebalo da promeni zakone o igrama na sreću i stvori još povoljniju klimu za investicije i kasnije kroz naplatu poreza pospešuje ekonomiju. Srbija ima pametne ljude koji to shvataju i očekujem da će se to sukoro desiti. Želim da radim ovde, razmišljam i o kupovini kuće, ali još nisam našao odgovarajuću lokaciju".
Ćazim kaže da je na Kosovu veoma teška ekonomska situacija i da je potrebno da se postigne dogovor oko administrativnih prepreka koje nam otežavaju saradnju. 
On je priznao da poznaje Hašima Tačija, kao i većinu kosovskih lidera. 
"Poznajem Zvonka Veselinovića i u dobrim sam odnosima sa njim. ".
Poznato je da su ga mediji u Srbiji povezivali sa pevačicom Natašom bekvalac, kao i Anom Nikolić, ali i Ceom Ražnatović.
"Bilo je nekih nesporazuma, ali daleko od fizičkih nasrtanja. U medijima je sve to dobilo drugu dimenziju i postalo prava letanja poslastica", rekao je on kao komentar na sukob Ane Nikolić i Mande Popvoić, sa kojom je navodno bio u vezi.
"Svetlana Ražnatović je sama po sebi misteriozna i senzacionalna. Sreli smo se u nekoliko navratam pričali o poslu i neobavezno ćaskali. Ceca je lepa i inteligentna žena, sa njom uvek ima o čemu da se priča", rekao je Osmani.
On je dodao da mu prija što ga povezuju sa lepim ženama.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.