Šok: Bivši blizak saradnik isprozivao Cecu i njenog novog dečka! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok: Bivši blizak saradnik isprozivao Cecu i njenog novog dečka! (foto)

Modni dizajner Zvonko Marković sinoć je objavio status koji se nesumnjivo odnosi na Cecu, budući da je citirao naslov sa naslovne strane novog broja magazina Hello!

“Ljubav ne zna za godine… Al pare prepoznaje”, napisao je Marković, verovatno tako želeći da dovede u pitanje iskrenost emocija zgodnog Jovovića prema Ražnatovićevoj.

Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i Zvonko Marković sarađivali su godinama, ona je proslavila njegove kreacije. O haljinama koje je nosila na koncertu na Marakani i danas se priča. Nije poznato zbog čega je ovaj kreator ljut na svoju nekadašnju prijateljicu i saradnicu.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Šok: Bivši blizak saradnik isprozivao Cecu i njenog novog dečka! (foto)

Izvor: Svet, 18.Jan.2016

Ceca Ražnatović verovatno je navikla na zlonamerne komentare ljudi koje ne poznaje, ali da će se njenoj novoj ljubavi sa manekenom Aleksandrom Jovovićem podsmevati njen nekada izuzetno blizak saradnik, verovatno se nije nadala.. Modni dizajner Zvonko Marković sinoć je objavio status koji se nesumnjivo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.