Sara Trajanović provocira: Najbolje izgledam, kad se najgore osećam (Foto)

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Trajanović provocira: Najbolje izgledam, kad se najgore osećam (Foto)

Sara Trajanović očigledno nikako ne može da preboli raskid sa Milanom Marinkovićem, inače bratom od ujaka naše folk dive Svetlane Cece Ražnatović, pa često putem društvene mreže Fejsbuk postavlja fotografije uz određene stihove pesama.

Saru Trajanović ostavio dečko! Ipak ništa od venčanja!

Ovog puta Sara je postavila slike >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na kojima u provokativnim pozama pozira u svom stanu uz koje je napisala stihove pesme "Zabranjeni grad", verovatno aludirajući na nedavni raskid.

Pored stiha "Da najbolje izgledam, kad se najgore osećam", dodala je i komentar da se ne bavi nikakvim sportom i da je za njen atraktivni izgled i savršenu figuru zadužena isključivo priroda.

Autor: J.B.

Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ona je prirodna devojka: Ovako Sara izgleda kad se najgore oseća

Izvor: Svet, 14.Avg.2014

Bivša učesnica rijalitija „Farma“ Sara Trajanović objavila je niz „selfi“ fotografija na kojima imamo prilike da vidimo njenu vitku liniju i pločice na stomaku.. “Najbolje izgledam kad se najgore osećam… Mnogi me pitali da li treniram i imam li posebnu ishranu i tome slično. Odgovor...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.