Sani joj gledao u šolju: Ceca saznala da je dečko mnogo besan na nju! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sani joj gledao u šolju: Ceca saznala da je dečko mnogo besan na nju! (video)

Sani je danas gledao Ceci Jovanović u šolju i na osnovu onoga što je video dao je par saveta bivšoj Modelsici.

Au, koliko ti praviš probleme, i to sama sebi. Mnogo si neodlučna šta god da radiš. Pa to je što vidim. Šta god u ovom trenutku radiš, trebalo bi da prestaneš. Moj savet po ovome što vidim u šolji“, rekao je Sani i dodao da je Ceca u velikom haosu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Cecu je zanimao njen dečko, pa je pitala konkretno:

“Hajde pogledaj mi ljubav, Igor se dečko zove”, kazala je ona, a zatim je Sani izgovorio nešto što Modelsica nije želela da čuje.

Ljut je. Mnogo je ljut. Tačnije vidim ovde da je baš besan“, završio je denser.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sani joj gledao u šolju: Ceca saznala da je dečko mnogo besan na nju! (video)

Izvor: Svet, 29.Mar.2016

Sani je danas gledao Ceci Jovanović u šolju i na osnovu onoga što je video dao je par saveta bivšoj Modelsici.. “Au, koliko ti praviš probleme, i to sama sebi. Mnogo si neodlučna šta god da radiš. Pa to je što vidim. Šta god u ovom trenutku radiš, trebalo bi da prestaneš. Moj savet po ovome...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.