Samo njen: Maša potvrdila koliko su Veljko i ona zaljubljeni!

Izvor: Scandal.rs, 01.Sep.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo njen: Maša potvrdila koliko su Veljko i ona zaljubljeni!

Zajedno su, nisu zajedno, svađaju se, u ljubavi su- samo su neka od naslova koji su se proteklih nedelja provlačili po novinama i portalima. Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, nije se oglašavao povodom natpisala ali je društvene mreže iskoristio kako bi pokazao šta je ustvari istina. Nakon što su bili razdvojeni neko vreme, Veljko i Maša su na Fejsbuku objavili fotografiju na kojoj su zajedno i potvrdili tvrdnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je ipak došlo do pomirenja. Maša je ipak svima htela da kaže da je on samo njen pa je iznad slike, na kojoj je Veljko sav u crvenim poljupcima, napisala:

ON JE MOOOOOOOJ I SAMO MOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!

Ubrzo potom postavila je i sliku na kojoj se ljube, a njihovi prijatelju su prokomentarisali da su njih dvoje najlepši par.

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.