Izvor: Blic, 27.Maj.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU GLEDALI SAMO U NJIH Pogledajte emotivni ples Anastasije i Kostadina!

Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Cece Ražnatović, nedavno je proslavila 18. rođendan, a sada je na Instagramu objavila romantični video sa žurke.

Tako je Anastasija objavila snimak na kom se vidi kako uz pesmu "Za venčanim stolom" pleše sa momkom Kostadinom Terzićem, dok ih iz pozadine posmatraju Kostadinovi roditelji. Mladi par ni ovoga puta nije krio emocije, pa su se tokom plesa nisu prestali da se grle i ljube.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovako je Anastasija Ražnatović izgledala kada se prvi put našla pred kamerama

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 11:08

Ćerka Anastasije Ražnaatović, koja je nedavno proslavila 18 rođendan, prvi put se pojavila na malim ekranima kada je imala nepunih mesec dana...Ponosna mama Ceca tada je sa ćerkicom gostovala emisiji Milovana Ilića Minimaksa, a u studiju sa njom bili su i njen suprug Željko Ražnatović Arkan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.