ŠOKANTNE IZJAVE! Dragana Mirković o Ceci i Saši Vidiću rekla što NIKADA NIJE!

Izvor: Svet, 21.Avg.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNE IZJAVE! Dragana Mirković o Ceci i Saši Vidiću rekla što NIKADA NIJE!

Dragana Mirković ugostila je ekipu sarajevske televizije TV1 i pričala o nekim stvarima o kojima nikada nije.
Započela je priču o tome koliko je nezadovoljna načinom na koji mediji prenose njene izjave.
 “Imala sam divan intervju posle fantastičnog koncerta u Svrljigu kod Niša. Kada su me pitali kako reagujete na sve ovo, rekla sam pa ja i nemam drugi razlog da nastupam i pevam osim te ljubavi prema muzici i publici. Da bi izašao naslov – Dragana poručuje iz dvorca: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ja nikad više ništa ne moram da radim. Moji fanovi su primetili – kako se nešto mnogo dobro desi u mojoj karijeri ili životu odmah krene spoticanje i nameštanje tih glupih i ružnih naslova.”
Novinara je zanimalo kako je reagovala kada je u SVETU pročitala komentar Saše Vidića da nosi cipele od tri dinara:
“Inače, to su Dolce&Gabbana cipele. Poslala sam taj njegov komentar kod njih u direkciju pošto sa njima imam saradnju i prevela sam im sa sve onim smajlićima koji umiru od smeha. Na kraju krajeva, i da su od tri dinara? Meni su baš slatke i uopšte nemam taj problem da nosim nešto jeftino. Trenutno imam papuče od deset evra i mnogo ih volim i trudiću se da ih nosim što više. Ne pogađaju me ti komentari jer odlično znam od koga dolaze. Zašto jedna Verica Rakočević, jedan Zvonko Marković nikad nisu rekli jednu ružnu reč za moje oblačenje. Samo od jedne osobe koja je kućni prijatelj i stilista koleginice koja me ne voli. Svi su provalili i primetili. Komentari su beskrajno simpatični na tu temu i on, mukica, kad bi samo jednom pročitao to što napiše ni o kome više ne bi reč rekao, a ne samo o meni.”
Nakon aludiranja da je Ceca Ražnatović kriva za Vidićeve komentare u SVETU, Dragana je objasnila i da ista osoba stoji iza svih loših tekstova koji se o njoj pojave u medijima:
“Pola estrade zna ko naručuje tekstove protiv mene i kad se sretnemo, pričamo, sve znamo. Ali eto, neka ih, mene to ne nervira. Nek su živi i zdravi svi, pa i taj stilista. Jel ih to čini srećnima? Neka onda to rade. Inače na mom poslednjem koncertu je bilo preko 10.000 ljudi. Da je bila jedna moja druga koleginica pisalo bi 100.000 ili 150.000 ljudi, ali kad mala Dragana Mirković drži onda napišu bilo je nekoliko hiljada ljudi. Bilo je primera u Švajcarskoj klub prima 2.000 ljudi, koleginica imala 500 a ja 2.000. U novinama je pisalo da je ona imala 5.000 a ja 1.500.”
Dragana je istakla i da je Jelena Karleuša uvek bila na njenoj strani:
“Jelena Karleuša je neko ko se stvarno pokazao kao moj prijatelj. Kad mi je bilo u jednom momentu mnogo teško, kad sam imala nameštene napade po novinama. Znaš ko se javno oglasio da pokaže koliko je ružno to što mi rade? Jelena Karleuša. Ona je pokazala da je stvarno dobar čovek. Ljudi koji misle nešto drugo o njoj je ne poznaju. Ona čak sebe namerno predstavlja u drugom svetlu jer je to njen način borbe protiv loših i zlih ljudi. Ja ne umem tako da se borim. Ja se borim osmehom, a ona se bori junački i ponosna sam na nju zbog toga. To njoj nekako i stoji, ja to ne bih umela. I da hoću ne bih znala tako.”
Pogledajte ceo Draganin intervju:

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD OŠTRIJA: Moja deca su u Srbiji već mesec dana, ali ih paparaci ne jure!

Izvor: Press, 21.Avg.2017

Nakon što su pojedini mediji objavili da je Dragana Mirković nedavno izjavila da nikada više ne mora da radi, Mirkovićeva je kategorički demantovala te glasine. . Foto: Instagram. - Naravno da nije istina. U životu nikada,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.