Ricky Martin pozvao Cecinog ‘anđela drugog reda’ u bekstejdž (FOTO)

Izvor: Tracara.com, 26.Jun.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ricky Martin pozvao Cecinog ‘anđela drugog reda’ u bekstejdž (FOTO)

(foto: Instagram/ricky_martin/bn_munteanu) Florian Munteanu je privukao veliku pažnju domaće javnosti nakon što je glumio u spotu Anđeo drugog reda folk dive Svetlane Cece Ražnatović. Međutim, da na njegovo telo i šarm nisu ostale imune ni svetske zvezde govori činjenica da ga je na svoj koncert, a potom i u bekstejdž pozvao Ricky Martin. Njih dvojica su se odlično zabavljali u Las Vegasu, a kako je pevač otvoren po pitanju svoje homoseksualnosti, mnogi već nagađaju da mu se Cecin anđeo drugog reda dopao i da je sasvim moguće da se između njih pojave neke varnice. (foto: Instagram/bn_munteanu)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE SE DESILO U BEKSTEJDZU GLUMIO JE U SPOTU KOD NASE PEVACICE A ONDA JE UPOZNAO RIKI MARTINA I DESILO SE OVO

Izvor: medio.rs, 26.Jun.2017

Maneken Florijan Munteanu koji se pojavljuje u ekranizaciji Cecine pesme "Anđeo drugog reda" je opčinio svojom harizmom našu najveću balkansku zvezdu...A ako je suditi po fotografiji na Instagramu na njegovu harizmu nije ostao imun ni svetski pevač Riki Martin...Njih dvojica su se srela u Los Anđelesu,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.