Pod čijim imenom Ceca krade?

Izvor: NaDlanu.com, 27.Mar.2012, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod čijim imenom Ceca "krade"?

Cecin koncert u Frankfurtu nije baš prošao glatko. Pored brojnih fanova koji su svojoj mezimici izjavljivali ljubav pojavio se i jedan demonstrant sa transparentom "Ceco! Volim te! Ti bar kradeš pod svojim imenom, dok je Arkan pravio zločine u moje!".

Organizatori su želeli da se pevačica oseća zadovoljno i sigurno, pa su dotičnog gospodina, koji je trčao sa porukom, zamolili da se skloni, što je on i učinio, piše "Alo".Iznerviran time što mu nije dozvoljeno da istera svoje, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << slikao je svoj transparent ispred hale i fotografiju postavio na "fejsbuk", uz sledeći komentar:"Ovo nam nije bilo dozvoljeno da unesemo na Cecin koncert“.U želji da sazna i šta Ceca misli o ovome, Alo je kontaktirao sa njenom PR službom, ali odgovora još nema.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.