Počelo odbrojavanje do Cecinog Autograma

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo odbrojavanje do Cecinog "Autograma"

Samo je dan ostao do izlaska novog albuma Svetlane Cece Ražnatović, “Autogram”, koji publika sa nestrpljenjem očekuje da se nađe u prodaji.

Cecin novi album imaće 11 pesama, a to su: “Autogram”, “Dobrotvorne svrhe”, “Didule”, “Metar odavde”, “Luda za sebe”, “Trepni”, “Netačan odgovor”, “Jadna ti je moja moć”, “Anđeo drugog reda”, “Cigani” i “Nevinost”.

Folk diva ništa nije prepustila slučaju, pa je postprodukcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << urađena u Njujorku.

- Nakon što je Ceca otpevala pesme, a Damir uradio aranžman, materijal je poslat u Ameriku, gde je urađena postprodukcija, a zvuk doveden do savršenstva. Svi očekujemo da će ovaj album premašiti „Poziv“ i da će pesme biti baš slušane. Kao što je već poznato, prateće vokale je pevala Anastasija. Publiku očekuje i pesma „Metar odavde“, koju je Ceca snimila sa „Tropiko bendom“. Kada je završila sa novim pesmama, kao i sa fotografijama za omot albuma, Ceca je otišla na Kipar kako bi se odmorila i bila spremna za dan kada će publika premijerno čuti njene pesme - dodaje izvor lista Alo.

Ako je suditi po rečima onih koji su ih čuli, Cecine pesme su drugačije u odnosu na pesme sa prethodnog albuma, ali je svakako zadržano ono po čemu je prepoznatljiva. Ceo tim se raduje premijeri, a Ražnatovićeva jedva čeka da čuje komentare verne publike.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.