Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica bi da odmeri snage sa koleginicom: Tijana Dapčević izazvala Cecu! (foto)

Poznate ličnosti uživaju u pevačkim izazovima na internetu, a sada je Tijana Dapčević pokrenula novi. Naime, pop pevačica je na Instagramu postavila recitaciju pesme “Didule” – velikog hita Cece Ražnatović.

Pevačica je na izazvala Cecu da i sama odrecituje neku pesmu, a poslušajte kako zvuči folk pesma kada se odrecituje “ozbijno”.

A video posted by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on Jan 16, 2017 at 12:08pm PST

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pevačica bi da odmeri snage sa koleginicom: Tijana Dapčević izazvala Cecu! (foto)

Izvor: Svet, 19.Jan.2017

Poznate ličnosti uživaju u pevačkim izazovima na internetu, a sada je Tijana Dapčević pokrenula novi. Naime, pop pevačica je na Instagramu postavila recitaciju pesme “Didule” – velikog hita Cece Ražnatović.. . Pevačica je na izazvala Cecu da i sama odrecituje neku pesmu, a poslušajte...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.