PREMIJERNO Ceca otvorila dusu

Izvor: medio.rs, 01.Feb.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERNO Ceca otvorila dusu

NORMALAN ČOVEK NE MOŽE DA POSTANE IMUN NA NEŠTO LOŠE ŠTO SE U KONTINUITETU PIŠE O NJEMU, KAZALA JE FOLK ZVEZDA.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović po prvi put otvoreno je govorila o medijskim natpisima jednog tabloida koji mesecima pokušava da lažnim naslovnim stranama ukalja lik i delo nekog ko iza sebe ima skoro 30 godina karijere i ko uzdignute glave stoji na vrhu medijskog neba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
– Ja nisam pogođena, iskreno, navikla sam na niske i podmukle udarce, to ne traje zadnjih mesec dana, ja sam imala faze u životu gde je zaista bilo jako teško preživeti takvu vrstu udaraca – rekla je Ceca za Premijeru i dodala da je nije postala imuna.

– Normalan čovek ne može da postane imun na nešto loše što se u kontinuitetu piše o njemu, vređa se, ponižava i omalovažava. Ja imam jedan jedini lek protiv svega toga a to je borba pravnim putem. To je silovanje papira, takve laži i izmišljotine bez imalo srama.

Kako kaže uvek se držala one stare: “Ćutanje niko nije pobedio”.

– Ja sam uvek bila ta koja je ćutala u borbi protiv vetrenjača ali zaista sada moram ovako. Svaki dan nova tužba – rekla je pevačica za Pink.rs i naglasila da će ovu bitku voditi advokati.

Ceo intervju sa Cecom pogledajte u emisiji Premijera.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.