POZNAVALA ZRTVU Ceca Jeca bi postala zvezda da nije bezosecajnog ubice

Izvor: medio.rs, 08.Apr.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNAVALA ZRTVU Ceca Jeca bi postala zvezda da nije bezosecajnog ubice

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je poznavala ubijenu koleginicu Jelenu Marjanović.

Ona ju je upoznala još kada je bila devojčica.

- Srela sam Jecu pre mnogo godina. Ja sam imala 22, a ona samo 13 godina. Već tada je prelepo pevala, iako je još bila dete. Na snimanje je došla sa ocem. Podsetila me je na mene, zato što sam i ja počela da se bavim muzikom tako mlada. Uz obe je na početku karijere bio otac, koji nas je pratio u stopu - priseća se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ceca.

Ona se nadala da će Jelena posati zvezda, ali kasnije ništa nije čula o njoj.

- Posle nekoliko godina naglo se povukla sa estrade. Nikada nisam saznala zašto, ali mi je i tada bilo jasno da je to šteta za muziku. Bila sam užasnuta kada sam saznala da je ubijena - dodaje pevačica.

Ražnatovićeva je saznala od Marine Tucaković koliko je Jelena bila zlatna osoba, poznata po svojoj skromnosti i talentu.

- Ne mogu da verujem da se neko drznuo da oduzme njenoj ćerkici majku, da je bio toliko okrutan da ugasi jedan mladi život. Mogla je Jelena da ostvari svoj san i postane popularna pevačica. Mogla je, ali je neko bezosećajan odlučio da joj tu mogućnost oduzme. To mi je mnogo bolno i zastrašujuće. Niko više nije bezbedan - rekla je Ceca i dodala da se nada da će ubica uskoro biti kažnjen za svoje nedelo.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.