PALMA IPAK VIDEO CECU!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2010, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA IPAK VIDEO CECU!

Dragan Marković Palma očigledno ima selektivnu amneziju! Lider JS je u izjavi za Kurir naveo kako ne pamti kada se poslednji put čuo sa Svetlanom Ražnatović, zaboravivši da je 17. novembra folk diva bila glavna zvezda na snimanju novogodišnjeg šoua njegove televizije Palma plus.

Dragan Marković Palma očigledno ima selektivnu amneziju!

Lider JS je u izjavi za Kurir naveo kako ne pamti kada se poslednji put čuo sa Svetlanom Ražnatović, zaboravivši da je 17. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novembra folk diva bila glavna zvezda na snimanju novogodišnjeg šoua njegove televizije Palma plus.

Kako i svake godine biva, Ražnatovićeva je i ove došla u Jagodinu, da bi ispoštovala svog dobrog prijatelja Palmu.

- Nisam se čuo sa Cecom, ne pamtim otkad - izričit je bio političar u izjavi za jučerašnji broj Kurira.

Palma je verovatno smetnuo s uma šta se dešavalo na njegovoj televiziji pre dve sedmice, kada je pričao, sedeo, jeo, pio i čitavog dana se šalio sa dugogodišnjom prijateljicom. Društvo im je pravio i ministar policije Ivica Dačić, predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić, Miroslav Ilić i mnoge estradne ličnosti.

Uostalom, tu je i fotografija, pa Palma može da osveži pamćenje!

(M. V.)

Palma: Tužiću vas!

Lider JS Dragan Marković Palma juče je odbio da za Kurir objasni zašto tvrdi da se sa Cecom nije čuo odavno, iako je folk zvezda nedavno snimala novogodišnji šou za njegovu televiziju Palma plus:

- Kad skinete onu pušikurku s naslovne strane, možda i kažem nešto za Kurir.

Ne pitam vas to, već da li je Ceca od vas tražila političku zaštitu?

- Jesi ti islednik? Bili ste ozbiljan list, sad ste u podrumu. Čitao sam svako jutro prvo vas, ali sam odustao, kao i mnogi.

Opet izbegavate odgovor na pitanje.

- Ma, je l’ ti čuješ šta ti kažem?! Dok god je tema da li ja imam rutavo dupe, a to izgovara pušikurka s deset kila svinjskog dupeta u ustima, ne pada mi na pamet da pričam za Kurir!

Upravo pričate.

- Da sam hteo, dosad sam mogao da vam uzmem 30.000 evra za uvredu časti i rušenje morala. A možda vas i tužim!

Da probamo još jednom: da li je Ceca od vas tražila zaštitu?

- Pozdravljam te.

(R. K.)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.