Izvor: Svet, 20.Avg.2011, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca sa terase gledala utakmicu: Navijači sa "Marakane" skandirali: "Ceco, izađi"!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, posle dva meseca kućnog zatvora, prvi put je u četvrtak veče izašla iz svoje vile na Dedinju - sa jedne od terasa svog raskošnog doma gledala je utakmicu Crvene zvezde i Rena!
Osim na terasi, poznatoj pevačici je pre nekoliko dana omogućeno da se kreće po celoj kući i koristi bazen u podrumu, iako je prvobitno mogla da boravi samo u spavaćoj i dnevnoj sobi i kupatilu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I to je pritvor - Ceca uživo gledala Zvezdu

Izvor: Press, 20.Avg.2011

Opuštena - Svetlana Ražnatović prvi put posle dva meseca kućnog zatvora izašla na balkon svoje vile na Dedinju u trenutku kada su navijači sa „Marakane" skandirali: „Ceco, izađi" i gledala meč između Zvezde i Rena!

Nastavak na Press...

IZAŠLA IZ PRITVORA: CECA SA TERASE GLEDALA UTAKMICU!

Izvor: BezZabrane.com, 20.Avg.2011

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, posle dva meseca kućnog zatvora, prvi put je u četvrtak veče izašla iz svoje vile na Dedinju - sa jedne od terasa svog raskošnog doma gledala je utakmicu Crvene zvezde i Rena! Osim na terasi, poznatoj pevačici je pre nekoliko dana omogućeno da se kreće po...

Nastavak na BezZabrane.com...

Ceca na kratko izašla iz kuće!

Izvor: S media, 20.Avg.2011

Prvi put posle dva meseca kućnog zatvora Svetlana Ražnatović izašla je na balkon svoje vile na Dedinju u trenutku kada su navijači sa "Marakane" skandirali: "Ceco, izađi" i gledala meč između Zvezde i Rena!..Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, posle dva meseca kućnog zatvora, prvi put je u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.