Izvor: Blic, 26.Nov.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON RASKIDA SA ANASTASIJOM Ovo je nova devojka Miloša Teodosića

Nakon što je ćerka folk dive, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, rešila da stavi tačku na vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem, on ne gubi vreme, pa je utehu pronašao u bivšoj devojci fudbalera Vladimira Volkova, Jovani Milinković, prenosi "Svet".

- S obzirom na to da je Miloš bio u vezi sa Anastasijom, Jovana je znala da nema šansu da mu se dodvori. Ipak, kada je čula da su raskinuli, rešila je da iskoristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojih pet minuta - otkriva izvor blizak paru za "Pulsonline".

Jovana je već otputovala za Rusiju kod Miloša, a kako izgleda njihov provod u Moskvi, pogledajte OVDE. Podsetimo, Anastasija i Miloš raskinuli su tromesečnu romansu, a njihovi putevi su se razišli jer nisu mogli da podnesu veliku razdaljinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.