Milica Todorović: Ceco, molim te, snimi duet sa mnom!

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2013, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović: Ceco, molim te, snimi duet sa mnom!

Milica Todorović javno zamolila Cecu Ražnatović da sa njom snimi duetsku pesmu. Ona se gostujući u emisiji Exkluziv na TV Prva javno obratili folk zvezdi, rekavši da je puno voli.

Lepa pevačica snimila je novi singl ”Tri čaše” čija se premijera uskoro očekuje u Grandovim emisijama. Ona je nedavno na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini imala prilike da se druži sa Cecom, o kojoj je prepuna utisaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

- Ceca je kraljica. Ja ću da zamolim Cecu, ako hoće da bude velikodušna i da snimi jedan duet sa mnom. Ja Cecu mnogo volim – izrekla je ona u kamere i tako Svetlani javno poslala ponudu za duetsku pesmu.

Poznato je da je Milica na samom početku svoje karijere stalno isticala kako joj je omiljena pevačica Jelena Karleuša. Šta se u međuvremenu desilo i zbog čega ona više nije njena miljenica, nije poznato.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.