Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlo Ražnatović za "Blic": Neko preti Ceci u moje ime!

Prethodnog vikenda napravljena je opšta zavrzlama i izazvan skandal oko brojnih statusa na društvenoj mreži Fejsbuk, na temu Cece Ražnatović, a sve iza imena i lika najstarijeg sina Željka Ražnatovića, Mihajla.

Međutim, danas prepodne Mihajlo Ražnatović, koji živi u Švedskoj, oglasio se i za "Blic" otkrio istinu:

- U poslednjih šest godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisam dao nijedan intervju nikome ni na koju temu. Niti imam profil pod imenom "Mihajlo Ražnatović" ni na jednoj društvenoj mreži, pa tako ni na Fejsbuku - kaže Mihajlo i dodaje:

Pročitajte i:

- Bilo kakva priča o mom "ratu sa Cecom" i vređanje i nje i mog brata Vojina nemaju nikakve veze sa mnom.

Na ovu temu se tokom vikenda na društvenim mrežama oglasila i Svetlana Ražnatović koja je demantovala da je to Mihajlov profil, kao i da su podaci netačni i da neko kreira celu situaciju kao novinsku senzaciju.

Povodom ovog slučaja, Mihajlo Ražnatović još kaže:

- Čitavu stvar dajem srpskoj policiji da je oni razreše i pronađu ko je zloupotrebio moje ime i koristio lažni profil na Fejsbuku sa mojim imenom, na kome je čak nuđena novčana nagrada za ubistvo ljudi! Čekam da se pronađe ko je to sve uradio i organizovao, a onda ću biti prinuđen i da tužim sve koji su, bez ikakve rezerve i provere, prenosili ovaj odvratni falsifikat kojim mi je naneta neprocenjiva šteta.

Na pitanje zašto se nije oglasio još u subotu, Mihajlo odgovara:

- Ja ne živim u Srbiji i sreća je što sam uopšte saznao šta se dešava pod mojim imenom u srpskim medijima, jer je ovo moglo da potraje i mnogo duže. A ako policija ne uspe da pronađe krivca, što njihovom odeljenju za tehnološki kriminal ne bi smelo da bude nikakav problem, onda čitava stvar dobija novu dimenziju - ali neću o tome, dokle god se ne završi istraga po ovom pitanju.

Inače, kako saznajemo, pretnje smrću koju su na pomentom profilu osvanule, a usmerene su protiv Cece Ražnatović, prijavljene su policiji tako da će se uskoro saznati ko stoji iza ove igre.

Na kraju, Svetlana i Mihajlo Ražnatović poručuju da su na istoj strani i da će se zajedno obratiti sudu po ovom pitanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.