Lepa Brena: Seksi i u pedesetim! (FOTO)

Izvor: S media, 02.Avg.2011, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Seksi i u pedesetim! (FOTO)

Za folk divu Lepu Brenu ni leti nema odmora! Popularna pevačica otputovala je u Tursku na poziv vlasnika luksuznog hotela „Amara dolče vita" u letovalištu Kemer u društvu sedam drugarica.

Pošto je propustila rođendan svog supruga Bobe Živojinovića, pevačica je odlučila da uz novi album svoje fanove i jaču polovinu obraduje dodatnim fotografijama, piše Press.

Ukrali Lepu Brenu!

Brena “pokrala” Korejce!

Maja Nikolić: Brena i Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su cicije!

Uz kraći dogovor sa svojim timom saradnika Brena je snimila i spot za pesmu „Zrno bibera", dok je oštro oko objektiva fotografa i reditelja Dejana Milićevića zabeležio set neverovatnih fotografija.

Na slikama jedna od naših najvećih folk pevačica dokazala je da po fizičkom izgledu može da parira i dvostruko mlađim koleginicama. Naime, ovoga puta pevačica je rešila da u kratkoj haljini sa srebrnim detaljima pozira u vodi, što ju je učinilo još izazovnijom. Ona se potpuno prepustila čarima mora, a fotografije govore više od reči.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.