LUKIĆU POZLILO NA FUDBALU: Zvezdin nekadašnji napadač i predsednik imao INFARKT! Operisan je

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 21:31

LUKIĆU POZLILO NA FUDBALU: Zvezdin nekadašnji napadač i predsednik imao INFARKT! Operisan je

Dok je igrao fudbal u balonu.

Vladan Lukić preživeo je srčani udar, saznaje Kurir i bio je mrtav čitava dva minuta!

Legenda Crvene zvezde i bivši predsednik kluba hitno je primljen u bolnicu, gde je uspešno operisan, a za naš list otkriva šta mu se tačno desilo.

- Imao sam infarkt! Hvala bogu da je sve prošlo dobro i kako treba. Ugrađen mi je jedan stent, nalazi su dobri i pušten sam na kućno lečenje. Najvažnije je da je glava na ramenima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - ohrabrujuće je zvučao na početku razgovora slavni fudbaler, koji je inače prvi dečko Svetlane Cece Ražnatović, koja je baš danas postala baka.

Član čuvene zlatne generacije Crvene zvezde iz Barija 1991. godine, kako kaže, gledao je smrti u oči...

- Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, starom ekipom s kojom to radim godinama. Posle utakmice seli smo da se osvežimo i tu u prijatnom razgovoru proveli sigurno sat vremena. Uobičajeno, jer to radimo svaki put. Odjednom, osetio sam da počinjem čudno da se osećam i kako mi se gasi slika - prepričao je teške trenutke Lukić za "Kurir" i dodao da mu nije bilo svejedno kad je došao pri svesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.