Kućni pritvor za Lindzi Lohan?!

Izvor: Poznati.info, 12.Maj.2011, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kućni pritvor za Lindzi Lohan?!

Čini nam se da je praksa kućnih pritvora došla iz Amerike kod nas, ali ovaj put je Lindzi krenula stopama naše Cece. Lindzi Lohan jeste dobila kaznu zatvora od 120 dana, ali je nakon pritužbe odbrane odlučeno da će je odslužiti u kućnom pritvoru!
Poznata vam je ova priča? U Amarici su ovaj deo sudstva nazvali 'pravda za poznate', koja se očigledno sudi po nekim drugim merilima nego za obične ljude. A mi smo mislili da samo kod nas sudovi rade na takav način... Ipak, Lohanovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << se sudilo za krađu ogrlice, ali opet...
Inače, spominje se i mogućnost da joj se kazna kućnog pritvora smanji sa 120 dana na 14 dana, ali to još nije defitivno odlučeno. Društveno-korisni rad koji joj je takođe ranije dosuđen, ostaje na snazi i njega će odraditi do kraja nakon 'odsluženja' kazne pritvora.
Slične, interesantne teme: Lindzi Lohan će kao kaznu čistiti WC u mrtvačnici! Loša devojčica ponovo u akciji Osama Bin Laden je mrtav! Šta kažu poznati?

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.