Koncert uživo: Ceca poručila publici  -  Sa vama je najbolje

Izvor: Blic, 28.Jun.2013, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert uživo: Ceca poručila publici - Sa vama je najbolje

Ušće je u mraku samo se vide upaljeni upaljači i svetla sa ekrana mobilnih telefona. U prvim redovima su upaljene baklje, svuda u publici viore se srpske zastave. Ovako je to izgledalo na probi

Pevačica igra sve vreme, ali je u jednom trenutku morala da se izuje. Publika sve vreme horski peva i razmenjuje emocije sa Cecom.

Svima koji nemaju sreće u ljubavi, Ceca je posvetila pesmu "Doktor".

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << balada, Ceca je ubrzala tempo i potpuno razmrdala publiku pesmom "Tražio si sve".

Drugi blok pesama počeo je baladom "igračka samoće uz pratnju plesne grupe, a zatim je zapevala"Ja ću prva". Emocije preovladavaju publikom, devojke su se raznežile uz balade. Možemo videti nekoliko uplakanih devojčica.

"Mesec, nebo zvezdice" čuje se na Ušću, publika horski peva i đuska sve vreme.

- Od mene za sve vas - rekla je Ceca i zapevala "Beograd" , a zatim "Idi dok si mlad" uz trubače.

Publika nakon svake numere pevačicu nagradi gromoglasnim aplauzom.

"Neodoljiv, neumoljiv", jedan od velikih pevačicinih hitova odjekuje pred punim Ušćem.

Sva drhtim! Pre nego što nastavim da pevam želim da se zahvalim Bogu na svima vama- rekla je pevačica što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

Zatim je publiku podsetila na stari hit "Oproštajna večera". Prema nezvaničnim informacijama iz MUP-a na Ušću se očekuje oko 100.000 ljudi.

Već u ranim popodnevnim časovima veliki broj Cecinih najvernijih fanova stiglo je na Ušće sa plakatima i majicama sa natpisima posvećenim njihovoj omiljenoj pevačici.

Osim fanova, prisitgli su i mnogobrojne poznate ličnosti među kojima su:Jelena Stožinić, ćerke i supruga Dragana Džajića, Bane Janković, Ivana Selakov, Sloba Vasić, Andreana Čekić

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert uživo: Plesači na sceni sa Cecom

Izvor: Blic, 28.Jun.2013

Ušće je u mraku samo se vide upaljeni upaljači i svetla sa ekrana mobilnih telefona. U prvim redovima su upaljene baklje, svuda u publici viore se srpske zastave...Pevačica igra sve vreme, ali je u jednom trenutku morala da se izuje. Publika sve vreme horski peva i razmenjuje emocije sa Cecom...Svima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.