Koncert posle više od 20 godina: Ceca stigla u Portorož (video)

Izvor: Story, 26.Avg.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert posle više od 20 godina: Ceca stigla u Portorož (video)

Svetlana Ceca Ražnatović večeras će održati veliki koncert u Portorožu gde nije bila preko 20 godina. Folk diva pevaće na Teniskom stadionu u marini, a interesovanje je veliko i skoro sve karte su rasprodate iako koštaju 27 evra, piše star.rs. Ceca je jutros stigla u Sloveniju i objavila je snimak iz luksuznog hotela na obali ... The post Koncert posle više od 20 godina: Ceca stigla u Portorož (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ceca se na bini u Portorožu pojavila u prelepoj crvenoj haljini i održala koncert za pamćenje (foto/video)

Izvor: Story, 27.Avg.2017, 11:57

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala sjajan koncert u Sloveniji. Posle više od 20 godina Ceca je pevala u Portorožu, a prostor je bio pun do poslednjeg mesta. Објава коју дели Ceca Ražnatović❤ (@ceca_original_official) дана 26. Авг 2017. у 3:23 PDT Folk diva nastupila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.