Karleušini fanovi: Žiletom urezani inicijali!

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleušini fanovi: Žiletom urezani inicijali!

JK navikla je da joj fanovi priređuju razna iznenađenja i dokazuju ljubav na mnoge načine. Poslednji od njih je Uroš Lazarević koji koji je žiletom urezao njene inicijale na zglob svoje ruke. "Ljubav prema meni ne sme da boli", napisala pevačica na Fejsu.

Uroš Lazarević, jedan od momaka koji prati svaki Jelenin korak, žiletom je urezao njene inicijale na ručni zglob.

- Jeco, jeste da je malo bolelo, ali hteo sam da ti dokažem koliko te volim... Ovo tek treba dovršiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napisano je pored slike na pevačicinom „Fejsbuk“ profilu.

JK: Ceca je u nokdaunu! Zabole me za nju!

Jelena Karleuša: Nisam gost kod zlog patuljka!

Da Jelena Karleuša ne podržava ovakve stvari govori njen status:

- Ljubav prema meni ne sme da boli! Molim vas, ne povređujte se! Dosta je bola u životu, hajde da uživamo, napisala je JK i mladom fanu poslala poljubac.

Pre Uroša, ovakav "dokaz ljubavi" na Fejsu su predstavili i Kristijan Pučijašević i Marko Milneković.

(Alo)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša posvetila Đokoviću status na Fejsu! (FOTO)

Izvor: S media, 04.Apr.2011

Pevačica je na svom Fejsbuk statusu napisala "Njegovo ime se pise velikim slovima-NOVAK DJOKOVIC" i time mu čestitala na pobedi i stavila fanovima do znanja da poštuje velike rezultate našeg tenisera...Jelena Karleuša je nekoliko puta rekla da, iako je udata za fudbalera- ne voli fudbal! To, izgleda,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.