Kako li uspeva da održi vitku liniju: Ceca jede brzu hranu?! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Okt.2012, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako li uspeva da održi vitku liniju: Ceca jede brzu hranu?! (FOTO)

Teško je poverovati da se ova dama nezdravo hrani!

GALERIJA SLIKA

Svetlana Ceca Ražnatović bila je jedna od zvanica na koktelu koji je organizovan povodom otvaranja prvog u nizu lanca restorana srpsko-francuskih burger restorana "Be burger".

Među mnogobrojnim poznatim ličnostima koje su prisustvovale koktelu, našli su se i učesnici Survajvera Nikola Šoć i Martina Vrbos, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je vidno oslabila, Slavko Beleslin, Nigor, pobednici parova Stevan ,Saška i Miloš, Dejan Matić, kao i mnoge druge javne ličnosti.

Da li je Ceca zaista fan brze hrane ili je samo prijateljstvo s vlasnikom u pitanju?

Izvor: S media, Foto: PR

Pretraga po temi: Ceca Ražnatović, Pevačica, Kumovala, Kuma

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Neka klopa Ceca

Izvor: Kurir, 11.Okt.2012, 07:02

Svetlana Ražnatović bila je prva gošća srpsko-francuskog lanca restorana koji je otvoren preksinoć u Beogradu..Stigla dok je vruće...Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović bila je jedna od zvanica na koktelu koji je organizovan povodom otvaranja prvog u nizu lanca srpsko-francuskih burger...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.