Kad je pitaju za Cecu, ona kaže da gluposti neće da komentariše!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je pitaju za Cecu, ona kaže da gluposti neće da komentariše!

Mira Škorić oduvek važi za ženu koja nema dlake na jeziku.

S obzirom na to da se dugo nije pojavljivala u medijima, pevačica je odlučila da otvori dušu i progovori o nekadašnjoj prijateljici Svetlani Ražnatović, dok za one koji je se plaše ima jasnu poruku:

“Kad čujem neke gluposti, mogu da budem vrlo nezgodna, neprijatna, čak i agresivna. Generalno sam veoma emotivna i slaba na ljude koje volim. Ne trpim nepravdu i laži o sebi. Karijeru sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << krvavo gradila sve ove godine, nisam imala sponzore i znate šta već ide uz to. Zato ne dozvoljavam da mi iko kalja ime na ružan način”, kaže pevačica za Kurir.

Vaša dugogodišnja prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović juče je sinu Veljku proslavila rođendan, a spekulisalo se da niste na spisku zvanica?

“Gluposti nemam vremena da komentarišem. Slobodno tako napišite.”

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.