Ivana Stamenković Sindi Biografija

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Stamenković Sindi Biografija

Rođena: 5.07.1979.

Horoskopski znak: Rak

Mesto rođenja: Beograd

Zanimanje: Model

Zanimljiva činjenica: Najveća ljubav joj je dizajn, u kući će nositi svoje kreacije, a planira i da se vrati na muzičku scenu.

Kratka biografija: Sa samo 16 godina je na kastingu odabrana za grupu Models, koja je u to vreme bila najpopularnija ženska grupa. Njihovi hitovi se slušaju i danas. Do tada se bavila modelingom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << radila je manje revije i spotove. Bila ju u Bajaginom spotu, spotu popularnog repera Grua za pesmu “Biću tu”, spotu naše najpopularne pevačice Cece “Neodoljiv neumoljiv”, u spotu grupe Divlji Kesten za pesmu “Ko će suze da ti briše”. Nastupale su u svim zemljama regiona. Taj period života pamti kao odlično zezanje, ali su joj pritisci medija smetali. Uvek kaže sta misli, ne zna da li to da uvrsti u manu ili vrlinu, temperamentna je, ali pre svega uvek nasmejana. Prijatelji joj mnogo znače i sa njima se najbolje opušta. Najvažnija osoba u životu joj je ćerka, a najveća briga da je izvede na pravi put.

Za sebe kaže da je prgava, odana, dobronamerna, kreativna, zabavna, esteta i jako tvrdoglava.

U kuću ulazim: “Zbog novca.”

Moj moto je: Nikad ne reci nikad

Izvor: Novosti, Foto: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soraja Vučelić – Sara Biografija

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013

Soraja Vučelić – Sara Biografija..Rođena: 16.11.1986...Horoskopski znak: Škorpija..Mesto rođenja: Knin..Zanimanje: Modeling..Zanimljiva činjenica: Svake nedelje pravi Hello Kity žurke za decu iz komsiluka...Kratka biografija: Modelingom se bavila od devetnaeste godine. Nakon učešća u rijalitiju...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.