Ivana Selakov: Bez Cece bih bila niko i ništa

Izvor: Dzungla.org, 27.Jan.2012, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov: Bez Cece bih bila niko i ništa

Veliki laf: Svetlana Ražnatović se pokazala kao veliki prijatelj i laf - pomogla mi je kada sam htela da odustanem od albuma zbog ogromnog novca koji sam morala da uložim.

Ivana Selakov je zahvaljujući duetima sa Acom Lukasom i Darkom Radovanovićem osvojila vrhove domaćih top-lista. U intervjuu za Press Ivana tvrdi da njen raskid dugogodišnje veze nije bio samo marketinški trik i otkriva da je od klupske pevačice do zvezde u usponu stigla zahvaljujući - Ceci Ražnatović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> - Ceca se pokazala kao veliki prijatelj i laf jer mi je pomogla onda kada mi je pomoć bila najpotrebnija. Bez njene pomoći najverovatnije bih odustala od svega. Dok sam snimala u njenom studiju, primetila je da sam u problemu i da malo fali da odustanem od izdavanja CD-a zbog ogromnog novca koji sam morala da uložim. Sama sam se borila za sebe, bilo mi je mnogo teško... Tada mi je Ceca pomogla u svakom smislu i to joj nikad neću zaboraviti.

Da li si ti stala uz nju u teškim momentima?

- Uz nju sam uvek! Ona zna da uvek može da računa na mene, ali mislim da joj sada najviše prija da bude okružena porodicom.
Da li si pobegla od poređenja sa Cecom, koja su bila učestala na početku tvoje solo karijere?
- Pobegla sam, ali ne zato što sam to htela. Čini mi se da sam uspela da se izdvojim i nametnem svojim stilom. Poređenja sa Cecom su mi prijala jer je ona najveća zvezda u Srbiji. Pet godina sam joj pevala prateće vokale, a to sam radila najverovatnije zato što imamo sličnu boju glasa.

Malo je poznato da si se svojevremeno prijavljivala za „Zvezde Granda'.

- Prijavila sam se za drugu sezonu „Zvezda Granda', ali nisam prošla dalje jer sam se tada još uvek tražila i pevala sam pop-rok. Jednostavno, zvučala sam mnogo lošije nego danas. Na kraju je sve ispalo bolje nego da sam tada prošla dalje.
Kako je došlo do saradnje sa Lukasom - dueta i zajedničkog novogodišnjeg nastupa?
- Nas dvoje se dugo znamo, a 2002. smo sarađivali na turneji na kojoj sam mu pevala prateće vokale i s njim izvodila duete. Oduševila sam se kada sam čula pesmu Aleksandre Milutinović „Daleko si', a Aca je pristao da je snimimo i pre nego što ju je čuo. Kad smo je otpevali, oboje smo znali da smo uradili pravu stvar. Acu cenim kao pevača i prijatelja, tako da sam sa zadovoljstvom prihvatila da s njim pevam za Novu godinu u Areni.
Veruješ li da će duet sa Lukasom nadmašiti uspeh dueta sa pokojnim Darkom Radovanovićem „Ako je do mene'?
- To mi nije bila namera, jer duet sa Darkom je prošao izvrsno i uvek će biti poseban za mene. Pesma „Daleko si' je skroz drugačija, a reakcije na nju su odlične.
Jesi li u kontaktu sa Darkovom familijom?
- Veći deo njegove bliže porodice upoznala sam tek na njegovim pomenima, jer Darko nikad nije mešao poslovno i privatno. Poslovni smo bili veoma bliski, ali se privatno nismo družili.

Mnogi sumnjaju da si nedavno sama plasirala vest o navodnom raskidu veze sa dugogodišnjim dečkom Peđom. Kakav ti je sada emotivni status?

- Sve što se tada pisalo mnogo me je nerviralo. Nikad nisam želela da se o meni piše po svaku cenu i da mi se privatan život razvlači u medijima. Vest da smo Peđa i ja raskinuli procurila je najverovatnije od nama bliskih osoba. Istina je da smo osetili prezasićenje u dugoj vezi onda kad smo bili pretrpani poslovnim obavezama. Tada smo rešili da se raziđemo. Međutim, shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog i pomirili smo se. Otad naša veza funkcioniše kao i pre raskida.
Planirate li venčanje?
- Kada realizujemo neke poslovne planove, onda ćemo planirati i taj deo života. Kada odlučimo da se venčamo, to ću sa ponosom objaviti jer se tako lepe stvari ne kriju.
Da li se i tebi može desiti da, poput Ane Nikolić i Danijele Vranić, dospeš u medije zbog skandala sa policijom?
- To nikad ne može da mi se desi jer ne pijem alkohol i u odličnim sam odnosima sa policijom (smeh).
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.