Hit: Ovako je vrh naše estrade izgledao 1992.na Poselu!

Izvor: Poznati.info, 21.Avg.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Ovako je vrh naše estrade izgledao 1992.na Poselu!

Pretižna dodela nagrada Poselo, koja se odvijala osamdesetih i devedesetih iznedrila je neke od najvećih hitova današnjice. Pogledajte kako su naše zvezde izgledale 1992.godine.

Dragana Mirković, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Keba, Mira Škorić, Zlata Petrović, Radiša Urošević, Jašar Ahmedovski…Samo su neka od imena koja su prodefilovala ovim takmičenjem. Poznati.info samo za vas donosi fotografije sa Posela koje je održano davne 1992.godima ma Kalemegdanu. Tada su isplivali hitovi poput Kaži mi sunce moje, Volim te, Ostavljena ja i mnogi drugi. Pogledajte kako su se naše zvezde doterivale u to vreme.

J.M

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.