„Grom”, pa pljusak hitova

Izvor: Politika, 29.Jun.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Grom”, pa pljusak hitova

Ušće je sinoć bilo kao vulkan. U njega se slilo više od 100.000 ljudi. Magnetskom energijom okupila ih je Svetlana Ceca Ražnatović. Ova folk diva posle sedam godina na istom mestu priredila je spektakularan koncert. Fanove iz svih krajeva Srbije i regiona dočekala je pesmom „Lepi grome moj”.

Zbog izuzetno jakog ozvučenja, posebnog mikrofona kakav na svojim nastupima nisu imale ni neke velike svetske zvezde, LED ekrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << površine 400 kvadratnih metara, pozornice u obliku sunca široke 90 metara – čak ni oni koji nisu ušli na tribine, već su poziciju zauzeli na Bulevaru Nikole Tesle, mogli su da se prepuste muzičkoj plovidbi koju je posle čuvenog „Groma” pratio pljusak od 50 hitova. Ceca je „kormilom” upravljala četiri sata.

A. K.

objavljeno: 29.06.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.