Gledaoci RTS-a ne mogu da veruju kako se ni posle 27 godina glumci u Boljem životu nisu promenili

Izvor: Njuz.net, 06.Dec.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaoci RTS-a ne mogu da veruju kako se ni posle 27 godina glumci u Boljem životu nisu promenili

Napomena: Ova vest je šaljive prirode 
Marko Nikolić i Ceca Bojković isti kao i pre 27 godina

CELA SRBIJA, 6. decembar 2014, (Njuz) – Većina gledalaca Radio-televizije Srbije ne može da veruje kako se likovi koji glume u Boljem životu, ni posle dve i po decenije od početka emitovanja serije nisu promenili, rezultat je ankete koju je sproveo RTS.
Ono što gledaoce najviše iznenađuje je to što svi glumci deluju skoro identično još od >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << prve epizode koja se emotivala, sada već daleke 1987. godine.
- Pratim Bolji život od početka i zadivljena sam kako Ceca Bojković deluje mladoliko iako ovoliko dugo glumi u seriji. Ruku na srce, ni Marko Nikolić nije mnogo ostario, a čak mi ponekad deluje kao da se njih dvoje uopšte nisu promenili. Ali na stranu to, ono što je frapantno je kako to da Dragan Bjelogrlić već dve i po decenije deluje kao tinejdžer. Ili svi koriste neke kreme za podmlađivanje ili je u pitanju maska. Ako je ovo drugo, svaka čast maskerima i šminkerima – rekla je Živana Rajković iz Mladenovca.
Još jedan gledalac serije kaže kako je primetio da glumci uopšte ne stare ni posle 27 godina emitovanja serije.
- Dugo mi je trebalo da prokljuvim šta je to što se ne menja u seriji, sve dok u 10. sezoni nisam shvatio da svi glumci deluju isto. Moguće da nismo primetili promene jer se radnja odvija brzo, a serija obiluje zapletima, vrcavim dijalozima i sjajnim Giginim replikama. Mislim da će serija, kao i ovi glumci, živeti večno – kaže Dragiša Marković iz Lazarevca.
Za razliku od većine gledalaca serije, postoje i oni koji su primetili da u poslednjim epizodama profesor Marković zvani Terminator, koji se tajno viđa sa Emilijom, ima nešto manje kose nego u prvoj epizodi, ali iz RTS-a navode da je normalno da nakon 27 godina neko izgubi malo kose na glavi.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.